Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ κ. Β. Μιχαλολιάκου στη Β' Μοίρα Καταδρομών στη Νάουσα

Τη Β’ Μοίρα Καταδρομών στη Νάουσα επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Β.Ι. Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Β’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Δημήτριο Χατζή. Ο κ. Μιχαλολιάκος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις αρμοδιότητες, το έργο και τα προβλήματα της Μοίρας και να συζητήσει με τα στελέχη που υπηρετούν εκεί.

Στη συνέχεια ο κ. ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε το Μνημείο Πεσόντων Καταδρομέων όπου απέτεινε φόρο τιμής και δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για τις Ένοπλες Δυνάμεις, πόσο μάλιστα για τους καταδρομείς μας, το αξιόμαχο των οποίων είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι».

Επόμενος σταθμός του κ. Μιχαλολιάκου ήταν η 2η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στην Έδεσσα όπου μιλώντας στα στελέχη τόνισε μεταξύ άλλων: «Η πολιτική μας είναι ανθρωποκεντρική. Προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο βασικός πολλαπλασιαστής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων και ως εκ τούτου προωθούμε ένα φιλόδοξο στεγαστικό πρόγραμμα και αντιμετωπίζουμε - ανεξαρτήτου κόστους - τα προβλήματα υγείας και ασφάλειας που διαπιστώνουμε στις μονάδες. Παράλληλα προωθείται και πολύ σύντομα κατατίθεται το νέο μισθολόγιο των Ε.Δ. υλοποιώντας στο έπακρο τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις».