Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Απάντηση ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 6992/10-04-2019) με θέμα: «Ξέφραγα αμπέλια τα στρατόπεδα;»

Απάντηση ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 6992/10-04-2019) με θέμα: «Ξέφραγα αμπέλια τα στρατόπεδα;»

Ερώτηση 6992/10-04-2019 της Βουλής των Ελλήνων

Παιδιά, τι γίνεται εκεί στον Στρατό; Τιμωρήθηκε ο αλεξιπτωτιστής επειδή τραγουδούσε τη «Μακεδονία» (τα «είπα ξείπα» που ακολούθησαν αυτό αποδεικνύουν). Η ΑΣΔΕΝ, εντελώς αναρμοδίως, εκδίδει διαταγή να μην πληγώνουμε τους «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»(!). Μάλλον άλλη είναι η αποστολή της ΑΣΔΕΝ.

Οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι «Master Chef 3» μπαίνουν στο στρατόπεδο της Σχολής Αλεξιπτωτιστών και μαγειρεύουν, σχολιάζοντας μάλιστα και τις... όμορφες αλεξιπτωτίστριες (φαντάζομαι να μην άφησαν νηστικό τον Μανώλη Μπούχλη, αν είναι ακόμη εκεί). Από πότε διατίθενται τα στρατόπεδα για τις ανάγκες ιδιωτικού καναλιού;

Υπέθετα ότι μόνο η «χούντα» τα έκανε αυτά... Δεν νομίζετε ότι το πράγμα στραβώνει λίγο; Είπαμε, δημοκρατία στον Στρατό, αφού άλλωστε το απαιτεί και το ΚΚΕ, αλλά από του σημείου αυτού μέχρι να το κάνουμε American bar υπάρχει κάποια απόσταση!

Κατόπιν τούτων ερωτάσθε:

1ον Είχε τη δικαιοδοσία να εκδώσει διαταγή η ΑΣΔΕΝ με την προτροπή «να μην πληγώνουμε τους πρόσφυγες»;

2ον Θ' ανοίξετε τις μονάδες του Στρατεύματος σ' όλα τα κανάλια να κάνουν τα γυρίσματά τους σ' αυτές;


 

Ο βουλευτής,

Νίκος Ι. Νικολόπουλος