Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

ΧαιρετισμόςΥΕΘΑ κ. Σπήλιου Π. Σπηλιωτόπουλου προς το 2ο διεθνές συνέδριο ασφάλειας πτήσεων της επιτροπής διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων και ασφάλειας πτήσεων του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών

Κυρίες και Κύριοι,

Λόγω της συμμετοχής μου στις τελετές εορτασμού του προστάτη του Ναυτικού μας, αδυνατώ να απευθυνθώ προσωπικά στους συμμετέχοντες στο 2ο Συνέδριο της ΕΔΑΑΠ.

Θα ήθελα να τονίσω τη μεγάλη σημασία που δίδουμε, όλοι μας στην Ελληνική Κυβέρνηση, σε κάθε προσπάθεια που έχει σχέση με την ασφάλεια των πτήσεων.

 Οι τεχνολογικές εξελίξεις που σχετίζονται με το πτητικό υλικό, θα πρέπει να ακολουθούνται από παράλληλα μέτρα που βελτιώνουν όλες τις παραμέτρους που αφορούν την ασφάλεια των πτήσεων.

 

Θεωρώ το Συνέδριό σας  ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση της ασφάλειας πτήσεων και εύχομαι να έχει μεγάλη επιτυχία, πράγμα για το οποίο είμαι βέβαιος.

Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φίλους μας που ταξίδευσαν από τις χώρες τους για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και την σοφία τους, μια ευχάριστη παραμονή και μια ασφαλή επιστροφή στην πατρίδα τους με την ευχή να μας επισκέπτονται συχνά.

Με τους θερμότερους χαιρετισμούς

Σπ. Π. Σπηλιωτόπουλος

Υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας