Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στην Αίγυπτο – Συναντήσεις με Πατριάρχη Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής, Υπουργό Άμυνας Αιγύπτου, Υπουργό Επικρατείας για Αμυντικές Υποθέσεις ΗΑΕ και μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Αιγύπτου

28 Νοεμβρίου, 2021

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς από σήμερα Κυριακή 28 έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο.

Ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση στρατιωτικού εξοπλισμού “EDEX 2021” (Egypt Defence Expo), που διοργανώνεται από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2021 στο Κάιρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου και Aνώτατου Διοικητή των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, κ. Abdel Fatah El Sisi.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αίγυπτο, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει προγραμματισμένες επίσημες συναντήσεις με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄, τον Υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου Στρατηγό Mohamed Zaki, τον Υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για Αμυντικές Υποθέσεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κ. Mohammed bin Ahmed Al Bowardi, καθώς επίσης με μέλη της Διοίκησης της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας, Αιγύπτου.