Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής παρακολούθησε Εκτέλεση Βολών Πυροβολικού Μάχης

20 Μαΐου, 2021

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, το Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), στα Χανιά, όπου παρακολούθησε την εκτέλεση βολών οπλικών συστημάτων Πυροβολικού Μάχης και δοκιμές βολών ΠΕΠ RM-70 με ρουκέτες αναβαθμισμένου βεληνεκούς.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη τα πληρώματα των οπλικών συστημάτων για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την ευστοχία των βολών, που προκύπτουν από το υψηλό ηθικό και το επαγγελματισμό τους.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ενώ τη δραστηριότητα παρακολούθησαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς / European Union Operation Headquarters Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διευθυντής Πυροβολικού / ΓΕΣ Υποστράτηγος Αλέξανδρος – Γεώργιος Γκούσιος και ο Διοικητής ΠΒΚ Υποστράτηγος Αθανάσιος Σαρδέλλης.

Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), παρευρέθηκε επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΑΣ κ. Νικόλαος Κωστόπουλος.