Παρουσία ΓΓ ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιου Οικονόμου στην «Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών»

30 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου παρέστη σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, στις εκδηλώσεις για την «Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών», στη Θεσσαλονίκη, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο κ. Οικονόμου παρακολούθησε τη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και στη συνέχεια την ομιλία που εκφωνήθηκε, στον ίδιο χώρο, από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου. Ακολούθως, μετέβη στο Μνημείο Εθνικών Ευεργετών, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Στην τελετή επίσης παρευρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνι, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Κων/νος Γκιουλέκας, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Γεώργιος Εμμανουήλ, ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού, εκπρόσωποι του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, του Διοικητή Γ΄ΣΣ/NRDCGR, του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας και του Συντονιστή Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.