Με τιμές επίτιμου Αρχηγού ΓΕΑ η εξόδιος ακολουθία του Πτέραρχου (Ι) ε.α. Δημήτριου Αποστολάκη στο Ηράκλειο, παρουσία του ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά

27 Ιουλίου, 2022

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, παρέστη, σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, στην εξόδιο ακολουθία του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΑ, πρώην Βουλευτού Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και επί σειρά ετών διατελέσαντα Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Πτέραρχου (Ι) ε.α. Δημήτριου Αποστολάκη, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο.

Στον εκλιπόντα απεδόθησαν τιμές επίτιμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και η τελετή πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη με μέριμνα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος B΄, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου, ο Ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς ως εκπρόσωπος και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ανώτατοι και ανώτεροι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.